Theater op Zolder

06-29187527

Tuinfeest!!

Op zondag 23 juni in de tuin van Theater Op Zolder!.

Om 1 uur komt Ingka van poppentheater Inkipinkie. Zij zal kinderen die dat willen schminken en daarna een poppenvoorstelling geven voor de kinderen van ongeveer 3 tot 8 jaar.

Voor de kinderen wordt een knutselhoek ingericht. Wat daar precies gemaakt kan worden is een verrassing.

Pizza’s bakken!

Dit zegt Ingka er zelf over: Met mijn zelfgemaakte poppenkast, decors en verhalen is poppenkast spelen voor mij een droom die is uitgekomen; van mijn hobby mijn beroep maken.
Improviseren, plezier maken en de kinderen laten genieten van het pure vermaak van het poppenkastspel. In een tijd van televisie en computers even terug in de tijd en lekker actief meedoen.
Een halfuurtje ontspanning voor de kinderen, u en mijzelf!
Om 3 uur komen Johan Kruizinga en Suzan Spijkman met muziek voor ons. Samen brengen ze tijdloze nummers, in af en toe een nieuw jasje. Hun repertoire bestaat uit mooie Nederlands- en Engelstalige popsongs van artiesten als Ed Sheeran, Simon and Garfunkel, Boudewijn de Groot, Beatles en Acda en de Munnik. Tijdens hun optreden komen sowieso Crosby, Stills en Nash voorbij evenals muziek van topartiest James Taylor en het illustere duo Simon & Garfunkel.
Pizza’s bakken! De hele middag kan je zelf een pizza bakken in onze originele houtgestookte pizzaoven. Ervaar eens hoe lekker zo’n pizza kan zijn die op 350 graden in geen tijd gebakken wordt. Zelf deeg uitrollen en beleggen naar keuze volgens Italiaans recept.